Ingelas chokladkaka

Blanda:
3 dl mjöl
3 dl socker
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver

Blanda:
150 g smält smör
2 ägg
1 ½ dl mjölk

Rör försiktigt ihop de torra ingredienserna med äggblandningen.

Smöra och bröa en hålform.
Häll i smeten.

Grädda i 40 min i 175 grader.

Om man vill så har man glasyr ovanpå kakan...

Glasyr:
25 g smält smör
1 msk kakao
florsocker efter smak
1 tsk kallt vatten

Häll på svalnad kaka.


Kommentarer
Postat av: Martina Carlsson

Vem fasiken är Ingela?

2010-03-12 @ 12:46:13
URL: http://martinacarlsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0