Bio Capitol Varberg

Jag och Magnus skulle gå på bio ikväll. Sherlock Holmes tänkte vi.

Ut på internet och förhandsbokade två biljetter på Bio Capitols hemsida. Nemas problemas. Fick ett bekräftelsemail där det stog att man var tvungen att hämta ut biljetterna senaste 1 timme innan, och att 30 min innan föreställning så föll bokningen ut.
Så jag ringde och frågade om man ändå inte kunde "spärra" biljetterna för att vara garanterade dem.
Inga problem, sa dem!

Toppen!

Så vi åkte dit och fann oss stående i kö, UTANFÖR biografen. Klockan blev 21.10. Filmen började 21.15, och vi hade fortfarande inte kommit innanför dörrarna. Hur hade dem tänkt lösa detta?

När klockan var 21.25 stod vi fortfarande i kö, dock inomhus, men med ett 20-25 tal människor i kö framför oss som skulle köpa popcorn m.m.

Vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle vara inne i salongen förän tidigast 21.40. Så vi vände och gick. Lagom förbannade.

De hade 3 storfilmer som börjare 21.15.
Avatar, Flickan som lekte med elden samt Sherlock Holmes.
Dålig planering?
Svar; ja!

Man tycker ju att de kunde ha en separat kassa för dem som BARA ska hämta ut biljetter, och resten av kassorna till godis och läsk. Och kanske fler folk som rev biljetterna.
Där stod en stackars ung kille och rev biljetter för 3 föreställningar, KLOCKAN 21.13, och HELA entren samt en bit utanför var packat med folk.
Smart!
Inte så värst.

Så fort vi kom hem så bokade jag biljetter till samma film, fast i Halmstad. Dem har åtminstone automater att hämta ut förbokade biljetter i. Där är det någon som har tänkt till lite.


Så tänker ni åka på bio i Varberg en lördagkväll framöver, se till att vara där minst 1½ timme innan föreställning, så ni är säkra på att få era biljetter.


Inkompetenta är bara förnamnet!

Kommentarer
Postat av: Sweetie

Känner igen det där!

Jag och Kalle var i VBG och såg Avatar. 18.00 var filmen och vi var där ca 17.35. Prick kl 18.00 var vi framme i kassan och fick en tillsägelse av tjejen att om man skulle hämta biljetter skulle man vara i god tid. Va fan! Hade ju stått i kö i 25 minuter!

Insläppet till salongen börjde kanske ytterligare 20 min senare. Totalt KASS organisation! Skärpning Capitol!!

2010-01-03 @ 08:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0